top of page

TEKSTOVI U VEZI ADVOKATURE

Advokati u Beogradu Advokatske kancelarije Beograd Vracar Advokat Beograd - najbolji nacin je da postavite pitanje i dobicete najbolje smernice advokata, advokatske kancelarije za nekretnine beograd, najbolji advokati za nekretnine u beogradu savetuju oprez prilikom kupoprodaje, advokati specijalizovani za nepokretnosti i izgradnju zgrada investicionu gradnju, 

UPOZORENJE GRAĐANIMA

Poštovani graðani, apelujemo da za sve vrste pravne pomoći angažujete advokate koji su školovani i osposobljeni da pravnu pomoć kvalitetno i stručno pružaju. Osim toga, advokati su osigurani od profesionalne odgovornosti i za eventualnu štetu svom klijentu imaju osiguranje i odgovaraju i svom svojom imovinom. Za razliku od advokata, razne agencije, DOO forme i pojedinci koji se bave nadripisarstvom (krivično delo) nemaju stručna znanja, nemaju osiguranje i imaju povećan rizik da će Vas oštetiti svojim nestručnim radom ili prevarnim ponašanjem. Autentične podatke o advokatima koji su zvanično i pouzdano upisani u Imenik odredjene Advokatske komore možete naći na sajtovima AK i izabrati advokata. Time će Vam pravnu pomoć pružati školovani i registrovani profesionalac, umesto navedenih nadripisara i lica sumnjivog znanja, obrazovanja i kvaliteta.

 

Advokati koji su specijalizovani za nekretnine i nepokretnosti u fokusu svog rada vode računa i interesima klijenta bilo da je klijent u ulozi kupca ili prodavca, jer ugovor o kupoprodaji nepokretnosti koji se zaključuje uvek ima svoje osobenosti i kupac i prodavac treba da vode računa šta potpisuju i postoje li skrivene opasnosti za njih prilikom overavanja takvog ugovora. Primeri Ugovora o kupoprodaji stana, placa, vikendice, zemljišta gde su kupac ili prodavac bili oštećeni su brojni i zako je jako bitno imati advokata i pravu stručnu pomoć i savet kako definisati odnos sa drugom stranom i zaštititi svoje interese i kapital. 

Advokati za izgradnju objekata i stambenih zgrada su posebno izvešteni jer je u ovoj oblasti bilo mnogo negativnih primera, neispunjenja ugovornih obaveza, prevarnih ponašanja i oštećenja neke od strana, pa je ova oblast izuzetno rizična i posebno je bitno imati pomoć koju advokati specijalizovani za investiranje i investicionu gradnju mogu da pruže. 

 

Ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informacija možete nas kontaktirati, a Spisak i Imenik svih advokata u Beogradu možete razgledati i izabrati svog advokata klikom na link sajta Advokatske komore Beograda koji sadrži podatke o svim advokatima u Beogradu :  https://akb.org.rs/imenik/


 

bottom of page